Cautare

15665 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori bucuresti" (4.41 secunde)
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
Motivul invocat de liderii PSD din Dolj a fost acela ca lista ramane deschisa. ... Ulterior, pe lista de care vorbeau liderii PSD au mai aparut nume ca Gheorghe Nedelescu, cazut in dizgratiile conducerii judetene a partidului si care mai degraba s-a autoimpus pe lista, plus trei parlamentari de Dolj:
Regia Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova a facut publica lista cu sumele pe care punctele termice (PT) le datoreaza furnizorului de agent termic, Complexul Energetic Craiova.
- Propaganda filochiovesista l-a capacitat chiar si pe Ministrul de Externe austriac sa faca declaratii de sustinere ostentative, la Bucuresti.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Mai sa-ti vina sa aprinzi o tigara sau un IQOS, cum face Ministrul Sanatatii Sorina Pintea in chip de fronda, cand se intalneste cu activista Ramona Brad - Apropos de d-na Pintea, a fost nevoie de un ministru cu fusta ca sa aiba, in sfarsit, cineva curajul sa o scoata pe Magda Ciobanu de pe lista de experti ai Ministerului Sanatatii, dupa mai bine de 15 ani in care mica eroina a facut de una singura legea in domeniul tutunului, centrand, pasand si dand cu capul in toate directiile:
Dupa inca un an, lista se mai completeaza - acum avem 20 de obiective realizate sau demarate, unul in curs si unul nerealizat", a spus liderul PSD.
noi dorim ca votul oamenilor sa conteze cu adevarat, iar cei care au votat in 2008 si in 2009 nu au stiut nicio secunda ca vor vota pentru un guvern Mihai Razvan Ungureanu;
Jurnalistii vor beneficia de PARCARE GRATUITA si acces liber la teatre, in Bucuresti Jurnalistii vor avea acces gratuit, pe baza legitimatiei, la programele institutiilor publice de cultura de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unei hotarari adoptate luni de consilierii generali ai Capitalei.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat in urma unei intalniri cu reprezentantii consortiului care executa lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti, ca doreste devansarea lucrarilor astfel incat autostrada sa poata fi data in folosinta la jumatatea lui 2009. ... Prioritatea mea o constituie finalizarea lucrarilor la jumatatea lui 2009", a precizat ministrul.
Audi va investi in 2009 peste 25 milioane de euro in extinderea retelei locale de dealeri cu cinci centre de vanzari si service dar si in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti a declarat marti brand managerul Audi Mihai Halmagianu.
Iar acesta nu e format din profesori, medici sau militari, ci din clientela politica a PDL, care a inceput sa fure din banii publici si acum vor sa scape de raspundere.
000 de directori de scoli vor fi "rasi" din functii, potrivit Ordonantei de Urgenta 37/2009 privind unele masuri de imbunatatire a activitatii administratiei publice.
Romania a intrat in vizorul Agentiei Uniunii Europene pentru Drepturi Fundamentele (FRA) pentru probleme privind protectia datelor cu caracter personal, dreptul la viata privata, dreptul la libertatea de intrunire sau privind respectarea drepturilor romilor, se arata in raportul FRA 2009.
Trupa Scorpions va concerta in iarna si la Bucuresti, la Romexpo. ... "MTV Unplugged era deja in top pe lista noastra cu dorinte si de aceea am acceptat cu bucurie oferta de a organiza aceste concerte!
Presedintele Comisiei pentru cultura si media a Senatului, Georgica Severin, a vorbit despre includerea Ansamblului Brancusi pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO cu ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, se arata intr-un comunicat de presa.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
google-analytics.com